Klasikinis humusas yra greitai pagaminamas, sveikas ir universalus užkandis, puikiai tinkantis vakarėliui. Šis mažai kaloringas, greitas užkandis yra puikus skaidulų šaltinis, todėl sotumo jausmas išlieka ilgiau. Ingredientai: 1 skardinė (340 g) avinžirnių 1 šaukštelis druskos 2 skiltelės česnako 80 g sezamų pastos tahini 7-8 šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių 2 šaukštai vandens 4-8 lašai […]
Pasigaminti riešutų sviestą dar nebuvo taip lengva, kaip naudojant „Twister“ ąsotį.
Patiekite bet kokius vaisius su šiuo saldžiai aštriu vaisių pagardu, kuris tikrai taps kitų šeimos pusryčių ar vakaro iškylos hitu.
Užuot plušėję virtuvėje, išbandykite šią lengvą citrininę sviesto emulsiją, sukurtą smulkintuvui.
Norite pikantiško užkandžio, kuris padėtų į mitybą įtraukti daugiau daržovių? Išbandykite šį pagardą.
Šiek tiek pakeistas tradicinis humuso pagardas arba užtepėlė su švelniu raudonųjų pipirų prieskoniu ir česnaku bei pikantiškais prieskoniais.
Gurmanų pamėgtas ir toks skanus, kad išnyks akimirksniu! Gardus ant grotelių keptos lašišos ir žuvies takų garnyras, kurį galima naudoti ir kaip pagardą.
Skonių kupinas aromatingas padažas, paruoštas tepti ant picos, maišyti su makaronais ar dėti į sumuštinį.