„Ramen“ – tai japoniška makaronų sriuba, kurią labai lengvai galima paruošti su blendtec smulkintuvu. Jums reikės: 750ml vištienos arba daržovių sultinio 2 skiltelių česnako 2.5cm gabalėlio nulupto imbiero 2 v.š. sojos padažo 1 v.š. sezamų aliejaus 1 a.š. miso pastos Druskos ir pipirų Priedai: 200g rameno makaronų 2 virti kiaušinių Smulkintų svogūnų laiškų Sezamo sėklų […]
Rudens grybų sezonas – pats tinkamiausias metas gaminti kreminę ir kvapnią sriubą! Ingredientai: 2 v.š. alyvuogių aliejaus 4 smulkintos česnako skiltelės 2 susmulkinti porai 300 g susmulkintų baravykų arba pievagrybių 500 ml vištienos sultinio 250 ml 10% arba 35% riebumo grietinėlės 0,5 a.š. druskos juodųjų pipirų pagal skonį Paruošimas: Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. […]
Karšta sriuba iš šaltų produktų nenaudojant viryklės? Tai ne stebuklas. Pažiūrėkite patys ir įsitikinkite.
Mėgstate brokolių sriubą su sūriu, bet ne kalorijas kurias gaunate? Išbandykite lengvesnį jos variantą - pagardinkite ją smulkintais graikiniais riešutais, kad padidintumėte baltymų kiekį.
Geriausias būdas vienu metu panaudoti sezoninius produktus ir pasigaminti sotų patiekalą.
Malti čili pipirai ir rūkyta paprika – tobuli prieskoniai, puikiai derantys šiame rudeniškame saldžių, skrudintų bulvių recepte.
Trinta bulvių sriuba, į kurią įeina visas įdarytų keptų bulvių garnyras. Ši sriuba yra visapusiškas patiekalas tinkantis savaitgalio vakarienei.
Ši sriuba kreminė ir šiek tiek aštri, bet puikiai tinka šaltiems vakarams. Jos skanauti galima per pietus ar net vietoje lengvos vakarienės.
Ši sriuba kreminė ir šiek tiek aštri, bet puikiai tinka šaltiems vakarams. Jos skanauti galima per pietus ar net vietoje lengvos vakarienės.